Videotutorial Bestuurdersuitvraag KVK

Wanneer u de Modellengenerator al enige tijd in gebruik heeft, zullen niet alle mogelijkheden ervan nog even scherp op uw netvlies staan. Daarom zijn wij momenteel achter de schermen druk bezig een aantal korte video tutorials op te nemen. De allereerste gaat over de bestuurdersuitvraag KVK.

Wie is tekeningsbevoegd?

Een contract of overeenkomst moet altijd opgemaakt worden op de juiste, tekeningsbevoegde personen. Maar achter een BV kan een investeringsmaatschappij zitten die ook weer bestaat uit diverse BV’s. Het uitzoekwerk welke personen er allemaal tekeningsbevoegd zijn, kan daardoor een behoorlijk tijdrovende klus zijn.

De juiste persoon vindt u middels de bestuurdersuitvraag

De bestuurdersuitvraag, onderdeel van de module ondernemingsrecht, in de Modellengenerator zorgt ervoor dat u een contract/overeenkomst opmaakt op de juiste, tekeningsbevoegde personen. Door de koppeling met de KVK en een database waarin eerder opgevraagde uittreksels verzameld zijn, bespaart u tijd, omdat het denkwerk door het systeem gedaan wordt. Bovendien zijn de gegevens uit de Modellengenerator altijd up-to-date

Video

In onderstaande video laten we u stapsgewijs zien hoe u met de Modellengenerator snel hebt uitgezocht wie de juiste tekeningsbevoegde personen zijn.


Mocht u naar aanleiding van deze video nog aanvullende vragen hebben over de bestuurdersuitvraag KVK, neem dan gerust contact met ons op via Aart@Modellengenerator.nl.