Koppeling met Nmbrs®

Geen dubbel werk
Maak kennis met een nieuwe gouden combinatie: Nmbrs® en de Modellengenerator. Deze mix werkt als volgt: zodra alle gegevens in Nmbrs® staan, opent u de Modellengenerator en kiest u een model voor een arbeidscontract. Via de koppeling met Nmbrs® worden alle gegevens van zowel medewerker als werkgever automatisch in het contract ingevuld, wat dubbel invoeren voorkomt. Bovendien zijn cao-variabelen zoals salaris en vakantiedagen, maar ook gegevens zoals duur van het contract doorgevoerd. Daarbovenop worden relevante artikelverwijzingen en voorwaarden op basis van de bekende gegevens automatisch aangepast. Het mooie van alles? U weet zeker dat u een juridisch document gebruikt dat voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. En dat alles in een mum van tijd.

Tot acht werkweken per jaar besparen
Werken met Word-sjablonen maakt uw werk makkelijker. Maar wist u dat het nóg sneller, accurater en eenvoudiger kan? Met de slimme online modellen van Modellengenerator creëert u door middel van interactieve vragenlijsten foutloze overeenkomsten, geheel conform de laatste wet- en regelgeving. En dat alles in slechts 15 minuten. Hierdoor bespaart u tot wel acht werkweken per jaar. Kostbare tijd, die u direct kunt gebruiken voor zaken zoals adviesgesprekken met cliënten.

Arbeidsrechtelijke overeenkomsten tegen een vast bedrag
Uw klanten vragen om meer duidelijkheid en flexibiliteit, het liefste tegen een vast bedrag. Zeker voor de veelvoorkomende contracten en overeenkomsten die ze afnemen, zoals arbeidsovereenkomsten, transitievergoedingen en vaststellingsovereenkomsten. Uw klanten willen deze documenten snel, foutloos en conform wet- en regelgeving ontvangen. Wilt u daaraan tegemoetkomen? Met de  Modellengenerator en Nmbrs® speelt u, met maar liefst veertien verschillende overeenkomsten, snel op deze behoefte in.

Kosteloze en ongecompliceerde migratie
De koppeling tussen Nmbrs® en Modellengenerator is uitvoerig in de praktijk getest en is ongecompliceerd, zonder ingewikkelde migraties.

Foutloze documenten
Het komt nog te vaak voor dat er fouten sluipen in standaardovereenkomsten, zoals arbeidsovereenkomsten. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben. Doordat u werkt met geautomatiseerde documenten behoren menselijke fouten in standaardovereenkomsten tot het verleden.

Gemakkelijk en up-to-date
U genereert uw juridische overeenkomsten aan de hand van interactieve vragenlijsten. Met meerdere gebruikers tegelijkertijd aan hetzelfde model werken is een eitje en u hebt controle over de inhoud. Er wordt constant gewerkt aan het juridisch up-to-date houden van de diverse modellen, en de uitbreiding hiervan. U bent ervan verzekerd dat de actuele wet- en regelgeving verwerkt is in het door u gegenereerde document.

Paul Pronk
Bedrijfsjurist Hoornwijck Groep

“Binnen ons platform wordt Nmbrs® naadloos geïntegreerd met de Modellengenerator. Als accountant of administrateur bent u verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van overeenkomsten. Van deze werkzaamheden is 90% standaard en kan om die reden geautomatiseerd worden, wat een tool als de Modellengenerator mogelijk maakt.“

VOORDELEN VAN NMBRS® EN MODELLENGENERATOR
• Dubbel werk wordt voorkomen
• Professionele juridische documenten in slechts 15 minuten
• Interactieve vragenlijsten om overeenkomsten eenvoudig op te stellen
• Foutloze overeenkomsten
• Audit-check: collega’s nemen eenvoudig werk over terwijl u snel checkt
• Documenten voorzien van de huisstijl
• Keuze uit 14 slimme juridische overeenkomsten
• Maatwerk mogelijk
• Ongecompliceerde integratie

Nieuwsgierig?
Maak een demo-account aan en probeer de Modellengenerator zelf uit! Of neem persoonlijk contact op met Hendri van Norden hij denkt graag met u mee over de mogelijkheden van de Modellengenerator..

Over Modellengenerator
De Modellengenerator is onderdeel van ICT Concept: de specialist op ICT-gebied. ICT Concept is marktleider in de juridische sector en onafhankelijk adviseur en leverancier van ICT-totaaloplossingen. Daarnaast is ICT Concept gecertificeerd conform ISO 27001. Met betrekking tot de juridische inhoud is er een nauwe samenwerking met juridisch specialisten. De Modellengenerator is vanwege de integratie een gekwalificeerde add-on partner van Nmbrs®.

Over Nmbrs®
Nmbrs® is een kennisintensieve IT-dienstverlener op het gebied van online HR- en salarisapplicaties. Nmbrs® is een organisatie die op basis van de nieuwste online Microsoft-technieken haar strategie heeft uitgestippeld. Nmbrs® is ontwikkeld vanuit de gedachte dat zij moet bijdragen aan optimalisatie van HR- en salarisprocessen.