Modellengenerator aanwezig op Accountancy Expo

Accountancy Expo: het ICT innovatie event voor accountants. Daar mag de Modellengenerator natuurlijk niet ontbreken!

8 juni 2018 - Het team van Modellengenerator is - samen met ICT Concept - op 19 juni 2018 tijdens de Accountancy Expo in de Werkspoorkathedraal in Utrecht aanwezig. ‘Wij gaan accountantskantoren tijdens dit event in de praktijk verrassen. En wel met de tijd die zij kunnen besparen op het genereren van juridische documenten,’ aldus Cor van Beusekom over het doel van deelname aan deze beurs.

Één stand, twee experts
Modellengenerator bemant tijdens dit innovatie evenement een stand samen met ICT Concept, waarvan de Modellengenerator deel uitmaakt. De Modellengenerator laat kantoren ervaren hoe zij veel tijd kunnen besparen door het automatiseren van contractcreatie met het inzetten van één simpele online tool.

ICT Concept helpt accountantskantoren bouwen aan hun succes door het ontwikkelen en leveren van efficiënte en effectieve ICT-oplossingen. Zij laat tijdens de Accountancy Expo haar diepgaande expertise zien op het gebied van onder andere informatiebeveiliging en veilig werken in de cloud. Samen zorgen ICT Concept en de Modellengenerator ervoor dat accountantskantoren met plezier hun vak uitoefenen. Zij maken zich samen hard om accountantskantoren vandaag te ontlasten voor het werk van morgen.

Wat is Accountancy Expo?
Accountancy Expo is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie event voor accountants. In 2013 is het concept geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen en was meteen trendsettend! Dit jaar vindt de Accountancy Expo op 19 juni plaats in Utrecht in de Werkspoorkathedraal. Meer informatie: https://www.accountancyexpo.nl/