Mercator Legal blij met gemak en tijdsbesparing van de Modellengenerator

Mercator Legal, een advocatenkantoor in Amstelveen dat zich uitsluitend richt op ondernemers en tevens gewaardeerd ICT Concept klant, heeft voor de Modellengenerator gekozen als hulpmiddel om tijd te besparen op de administratieve werkzaamheden. Men ziet de Modellengenerator als een waardevolle toevoeging in de dagelijkse werkwijze. De oplossing maakt het immers mogelijk om meer tijd vrij te maken voor persoonlijk contact met de klant.

Tijd besparen

Mercator Legal gaat met de Modellengenerator contracten en overeenkomsten genereren in drie van de vier beschikbare rechtsgebieden, namelijk arbeids- ondernemings- en huurrecht. Dit zodat het genereren van de standaard overeenkomsten minder tijd kost, waardoor ze meer tijd overhouden om de ervaren juridische kennispartner te kunnen zijn, die hun klanten bij een eventueel juridisch dilemma nodig hebben.

Snelle start

“Ik begrijp niet dat niet ieder advocatenkantoor een oplossing als deze inzet, het levert zo veel gemak en tijdsbesparing op. Groot voordeel was ook dat we binnen een week na het tekenen van de offerte al volop met de tooling aan de slag konden,” De reden voor Mercator Legal om te kiezen voor de Modellengenerator.

Aart van Malenstein Special Products Advisor Modellengenerator: “Het is fijn om te zien dat de Modellengenerator zo goed in de smaakt valt bij Mercator Legal. Mede omdat deze tool een SaaS-oplossing is, is het voor ons mogelijk om de activatieperiode kort en laagdrempelig te houden, waardoor onze klanten binnen no-time de voordelen van deze contractgenerator kunnen ervaren. Aanvullend vinden we het natuurlijk ook fijn om te merken dat bestaande ICT Concept klanten de toegevoegde waarde zien van de Modellengenerator.

Wilt u weten of de Modellengenerator voor uw kantoor ook van toegevoegde waarde kan zijn? Neem dan gerust contact op met Aart van Malenstein via AvanMalenstein@ict-concept.nl